Kinder-tiener-naailesBen je op zoek naar naailes voor kinderen dan ben je hier aan het juiste adres!
Het meeste aanbod op gebied van naaicursussen en naaiworkshops is voor volwassenen terwijl juist heel veel jonge kinderen het graag willen leren.
Bij iek is het mogelijk om een beginnerscursus van 6 weken, elke week 3 uur te doen. Hierin leren de kinderen stap voor stap met een logische opbouw het naaivak door heel veel zelf te doen met professionele begeleiding . Er worden in de cursus in ieder geval twee kledingstukken gemaakt. Het eerste kledingstuk is een rok voor meisjes of een shirt voor jongens. Daarna wordt er een tweede kledingstuk gemaakt volledig naar eigen keuze.

Als er kinderen zijn die een eigen naaimachine hebben en hier nog niet zo "handig" op zijn, en er is een mogelijkheid deze mee te brengen dan kan dat. Op die manier leert hij/zij op een eigen machine handig worden.

Eens in de zoveel weken vindt er een modeshow plaats voor de ouders, opa's en oma's en vrienden.


Wat moet je weten:

Kosten: €170,- voor de eerste cursus daarna krijg je korting op vervolgcursussen of wanneer er zusjes op les komen krijg je ook korting.
Zelf meenemen:
Stof  voor de rest van de kledingstukken.

Inclusief: Stof plus fournituren voor het eerste kledingstuk, drinken, koekjes en een werkboekje om mee naar huis te nemen. Al het naaigerei is uiteraard aanwezig.
Locatie: Gorontalostraat 49, te Amsterdam
Aanmelden: Via: iektextiles@gmail.com


Wanneer: Zondag de eerste shift van 10:30-13:30 en de tweede shift van 14:30-17:30 

Alle lessen lopen het hele jaar door dus je kunt beginnen wanneer je wilt :-)


Wil je eerst een keertje komen kijken? Je kunt een proefles doen voor 20,00 inclusief al het materiaal en als je na deze les besluit om op les te komen dan krijg je de proefles cadeau.


De kinderen krijgen een strippenkaart dus wanneer je een week niet kunt is de les niet gemist.

De tweede strippenkaart kost 130,00 en vanaf de derde strippenkaart kun je kiezen uit 6 lessen voor 100,00 of 10 lessen voor 150,00.

 Er wordt geen restitutie verleend,  lessen zijn wel overdraagbaar, maar daar dient zelf zorg voor te worden gedragen aan wie.

 

Vakanties:

De kindernaailessen lopen gelijk met de schoolvakanties.

Herfstvakantie 20 t/m 28 oktober dus geen les op 21, 24 en 28 oktober

Kerstvakantie 22 december t/m 6 januari dus dan pas weer les vanaf 9 januari

Voorjaarsvakantie 16 t/m 24 februari dus geen les op 17, 20 en 24 februari

Meivakantie 19 april t/m 5 mei> hier zitten alle feestdagen van Pasen t/m Bevrijdingsdag tussen)

Pinksteren 9 juni

Zomervakantie 13 juli t/m 25 Augustus

  


De foto hierboven is van Julia Nortier die samen met een andere tiener heeft meegedaan met de Kunstbende in 2016. Deze jurk is helemaal bewerkt met doppen zo tof! En superknap van de dames.