New-mama naailes


 

60s Toddler Baby Dress & Bloomers Pattern by allthepreciousthings   

 

 

Ben je zwanger of net bevallen en vind je het leuk om creatief bezig te zijn voor je kindje? Dan is deze cursus misschien iets voor jou.

 

Wat ga je doen:

Je leert in zes keer 2,5 uur een aantal basics van babykleding en spulletjes maken zoals bijvoorbeeld: een boxkleed, kleertje, slaapzakje, inbakerzak, dekentje etc. Ook eigen Ideeën zijn welkom!
Aan het begin van de cursus krijg je een aantal keuzes om te maken die je in de loop van de weken met begeleiding ook echt gaat maken.

Wat moet je weten:

Inhoud: Zes lessen van 2,5 uur waarin je leuke dingen leert maken voor je baby of babykamer.
Waar en wanneer: Op vrijdagochtend van 10:00-12:30

(maar je mag ook 's avonds aansluiten bij de reguliere naailes van 20:00-22:30) aan de Gorontalostraat 49 te Amsterdam. Je kunt op ieder moment instromen.
Inclusief: Gebruik van naaimachines. naaigerei, patronen, koekjes en drinken.
Zelf mee te brengen: stof en eventueel garens.
Kosten:
Qua betaling zijn er twee opties namelijk een reeks van zes lessen voor 150,00 (tweede reeks is dan 130,00 en vanaf de derde reeks is het 90,00 per zes lessen dus 15,00 per les).

 

De andere optie is maandelijks betalen 50,00 per maand voor elke week een les met eenmalig 100,00 inschrijfkosten (mag ook 2en worden betaald).

Wil je eerst een keertje komen kijken? Je kunt een proefles doen voor 20,00 inclusief al het materiaal en als je na deze les besluit om op les te komen dan krijg je de proefles cadeau.


Starten: Op ieder gewenst moment.